nike air max genome herr

kqhb8pyt

New member

Inspirerad av det tidiga 2000-talets utseende, ger Air Max Genome ett fräscht ansikte nike skor rea till Air Max-huset. Dess tekniska ovandel har en blandning av material, inklusive eleganta skinn utan sömnad, luftigt mesh och hållbara TPU-detaljer. Den lågprofilerade, full- Längd Air-enhet ger komfort för att matcha sin eleganta design som säkerligen kommer att bli din nya favorit Air Max.

För hösten/vintern 2021 har Nike återbesökt Air Max Genome för att ge det en höstlig "Grå Fog/Total Orange"-makeover. Ovandeln består av en blandning nike air max genome herr av luftigt mesh, slitstark TPU och eleganta skinn utan sömnad som rymmer förstärkning på tån och hälen, och sitter ovanpå en fullängds Air-enhet. Den epokala Swoosh kan hittas doppad i "Total Orange" på sneakerns sida och vid hälen, förutom överlagda mittsektioner för att avrunda utseendet.

Även om det inte liknar allt som märket har producerat under sin 57-åriga historia, highlygoo ger den kommande siluetten en uppfriskande look med tanke på den nuvarande sneakersmarknadens anmärkningsvärda affinitet för tjocka skor. Även om Air Max Genomes dämpningsförslag inte är tunt, håller dess fullängds, LeBron 8-påminnande krockkudde mellansulan från att helt enkelt vara ett robust block av skum som är fallet med vissa konkurrenters alternativ.

En blandning av mesh, perforerat läder och syntetpaneler över ovandelen ger köpa nike skor också en smink som liknar framtidstänkande design som tidigare har dykt upp i Air Max-serien. Som det har blivit brukligt för flera modeller som använder synlig luftdämpning, har yttersulorna något våffelmönster, men koppla ihop det med verktyg som skenbart lånats från Free Run-familjen.

https://www.highlygoo.com/
 
Top